Slået op d.

Størrelsesguide

Størrelsesguide

Dit nye smykke skal passe perfekt til dig – og vi hjælper dig gerne på vej. Tag et kig i vores størrelsesguide herunder og find din rigtige størrelse.

 

VI SÆLGER PERFEKTE SMYKKER

Vi er af den overbevisning, at dit nye smykke skal passe perfekt til dig! Derfor bestemmer du selv farve, længde, størrelse og sølv – og du kan læse meget mere om smykkerne og alle mulighederne lige her. Vi laver alle kæder og armbånd efter din bestilling, så du får præcis den størrelse, du ønsker.

 

SMYKKER I ENHVER STØRRELSE

Det kan nogle gange være svært at vurdere hvilken størrelse eller længde, man skal have, når man køber eksempelvis smykker online – medmindre man har smykker derhjemme, som man kan sammenligne med. Herunder kan du heldigvis få nogle tips til, hvordan du finder frem til den rette størrelse.
 

VI LAVER ALLE ARMBÅND PÅ BESTILLING

Et armbånd fra Svane & Lührs skal selvfølgelig passe perfekt til dig – og derfor laver vi hvert enkelt armbånd efter dine mål og ønsker!

Når du eksempelvis lægger et læderarmbånd i kurven på webshoppen, kan du vælge en længde på armbåndet på mellem 20 og 75 cm, men vi kan naturligvis også sagtens lave dem i kortere længder. Du skal bare beslutte dig for, hvor mange gange armbåndet skal rundt om dit håndled.

Vi har også armbånd i sterling sølv, der findes i størrelserne 16 til 21 cm. Men her kan du få armbåndet i alle de længder, du måtte ønske, så kontakt os endelig, hvis du mangler en størrelse.

MANGLER DU EN STØRRELSE?

Her hos os lægger vi stor vægt på, at smykket skal passe perfekt til dig. Det gælder både længde, størrelse, forgyldning og farve. Derfor laver vi langt de fleste af vores smykker på bestilling – især armbånd og kæder. Det betyder, at du kan få det lige, som du vil have det!

Hvis du oplever, at der er noget, du savner på webshoppen eller at den størrelse, du skal bruge på eksempelvis et armbånd eller kæde, ikke findes på webshoppen, så kontakt os endelig på mail, så kan vi sikkert finde en løsning alligevel.

FIND DEN RETTE LÆNGDE PÅ ARMBÅNDET (VEJLEDENDE)

For at finde frem til længden af dit nye læderarmbånd er det bedst, at du tager en lædersnor, en ledning eller noget tilsvarende, der ligner et skindarmbånd i tykkelsen (ca. 6 mm.). Bind denne om dit håndled lige så mange gange, som du ønsker, at dit nye læderarmbånd skal gå rundt om dit håndled. Mål længden – og dermed har du længden på dit nye armbånd.

Hvis du i stedet kun måler dit håndleds længde, så skal du huske at tage højde for, at der måske skal lægges lidt ekstra til den endelige længde for hver gang, du ønsker, at armbåndet skal en ekstra gang om håndleddet. På den måde ender armbåndet ikke med at blive for stramt. Men det skal selvfølgelig heller ikke være for stort, så derfor er det godt at teste og måle med noget tilsvarende, så du har en bedre idé om den endelige længde.

LÆDERARMBÅND
2 gange rundt om håndleddet: 3 gange rundt om håndleddet:
Small: 34 cm. Small: 52 cm.
Medium: 38 cm. Medium: 54 cm.
Large: 42 cm. Large: 58 cm.
4 gange rundt om håndleddet:
Small: 72 cm.
Medium: 74 cm.
Large: 76 cm.

 

FIND DEN RETTE STØRRELSE PÅ RINGEN (VEJLEDENDE)

Den bedste måde at finde frem til din korrekte ringstørrelse er selvfølgelig, hvis du har en anden ring derhjemme, der passer dig perfekt, som du kan måle efter.

Alternativt kan du også måle den udvendige omkreds af din finger ved hjælp af et stykke snor eller lignende. Hvis omkredsen af din finger eksempelvis måler 5,7 cm eller 57 mm, vil den rette ringstørrelse være en størrelse 57.

Vær opmærksom på, at dine fingre kan ændre størrelse i løbet af en dag, alt efter om de er varme eller kolde, så forsøg at måle ringstørrelsen, når dine fingre har en nogenlunde gennemsnitlig temperatur.