Smykker

Smykker siden 1983

I Svane & Lührs har vi designet smykker siden 1983. På vores tidslinje herunder kan du se et udpluk af de smykker, vi har skabt gennem årene.

 

IT BY SVANE & LÜHRS // HAPPY RINGS

Der er især to af vores smykkekollektioner gennem tiderne, der har været med til at skabe det Svane & Lührs, som vi stadigvæk er i dag. De to smykkekollektioner er essensen i Svane & Lührs’ design.
De to smykkekollektioner er ‘It by Svane & Lührs’, som er vores kollektion af charms, vedhæng og skindarmbånd – og ‘Happy Rings’, som er vores kollektion af ringe.

DIT PERFEKTE SMYKKE FÅR DU HOS SVANE & LÜHRS

De to smykkekollektioner har fulgt os troligt gennem årene, fordi de kan lige præcis det, som vi elsker ved smykker – og det, som vi elsker at give jer:

De forskellige smykker i kollektionerne kan nemlig sammensættes på kryds og tværs, så du selv sammensætter præcis det smykke, du ønsker.

Denne tankegang – om at du selv kan sammensætte dit eget smykke, hvad angår både farve, forgyldning, længde og materiale – følger vi også i dag. Det er vigtigt for os at tilbyde dig mange forskellige muligheder, så du kan vælge det bedste ud af mængden og gøre det til dit eget.

 

KAN DU HUSKE SMYKKEKLASSIKERNE?

Tag et kig på vores historie og tidslinje – måske er der noget, du husker? Du vil måske kunne genkende nogle af smykkerne. Det er dem, vi kalder vores klassikere i dag. De holder nemlig stadig!