Om Svane & Lührs Network Marketing

 

I forhold til den gamle traditionelle forretning, hvor produkterne bliver fremstillet hos en producent, siden solgt til en eksportør – importør – grossist – butikken – kunder, så har MLM selskaberne valgt at fjerne alle de fordyrende mellemled, og levere produkterne direkte fra producenten til forbrugeren. I stedet for at bruge penge på reklame og markedsføring såsom tv, aviser, radio m.m. har selskaberne valgt at betale trofaste distributører, som hjælper firmaet med at markedsføre produkterne gennem en meget effektiv fordelingsnøgle. Network Marketing firmaer bruger den meget populære markedsføring, som oven i købet er gratis, kaldet for ‘mund til øre’ princippet. Dette er samme markedsføring som Facebook, youtube, og andre lign. virksomheder brugte til at ekspandere med.
Bill Clinton sagde således om Network Marketing: “The direct sales industry gives a chance for everyone to make the most of their lives. I thank you for keeping it strong for so many people, and expanding it to more millions of people, thank you for your work, God bless you”

Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing

Om Svane & Lührs Network Marketing

Hos Svane & Lührs mener vi at partnerskaber er med til at give et tryggere og sjovere liv. Vi inviterer dig med i vores Netværks partnerskab.

Det forgår i praksis ved, at Du køber en smykkekollektion – Du vælger selv de stile Du vil have. Kollektionerne leveres selvfølgelig professionelt opsat på bakker og i en eksklusiv og praktisk kollektionstaske.  Partnerkollektionerne koster typisk fra kr. 2.995. Din rabat i forhold til vejledende udsalgspris, afhænger af størrelsen af den kollektion Du bestemmer dig for. Rabatten vil typisk være mellem 44% og 67%. Du oprettes som Uafhængig Partner med Svane & Lührs ApS.

Som Uafhængig Partner er Du nu klar til at præsentere smykkerne til hvem Du vil, når Du vil og hvor Du vil. Måske starter Du med at vise din kollektion frem for veninderne. Mange er selvfølgelig lige som Du selv, betaget af de flotte muligheder og ønsker også et eller flere smykker. Deres bestillinger opretter Du i webshoppen. Vi leverer smykkerne direkte til veninderne og provisionen til dig. Du er på den måde helt fri for at håndtere det arbejde der efterfølgende ligger i at få præcist de rigtige smykker frem til kunden.

Det kan selvfølgelig også være, at nogen af dine kunder ”bare må have smykket nu”. Så kan Du vælge at udlevere smykket fra din kollektion og på ordren Du opretter for kunden, anfører Du at smykket skal leveres til dig. Så er dit eget sortiment igen komplet. Måske er Du én af dem, det bare går så stærkt for, at Du vælger at investere i et ekstra lager Du kan have med. Dine kunder får på den måde top-service med omgående levering.  Jo mere Du køber jo højere bliver din rabat.

”Downline”

Der vil helt sikkert være mange i din omgangskreds der også bliver vilde med Svane & Lührs smykkerne. Nogle vil gerne købe til sig selv men andre ønsker også at gøre som dig. Dem kan Du koble på – de bliver til din ”Downline” og Du får bonus af deres salg!! Din Downline har helt samme betingelser som Du selv og kan også lave deres Downline. Salget derfra får Du også bonus af.

Nu begynder ordet Networking så at betyde ekstra indtjening for dig. Jo bedre Du er til at hjælpe din Downline, jo mere sælger de. De tjener mere provision og Du får mere bonus. Vi skal altså hjælpe hinanden med at udbygge og gøre vores netværk større og stærkere.

Din bonus er ikke på bekostning af din Downlines indtjening og gå ikke fra din Downlines indtejening. Network Marketing giver samme indtjeningsmuligheder for alle Uafhængige Partnere!

INGEN BINDING

Det eneste der binder os sammen, er passionen for smykker kombineret med gode indtjeningsmuligheder. Vi forstår ordet ”Uafhængig Partner” bogstaveligt.  Hvis Du på et tidspunkt får behov for at holde en pause, modtager Du fortsat bonus fra din Downlines omsætning. Hvis Du ikke længere har lyst eller tid til at være med, står det dig naturligvis frit for at sælge dine smykker, at bruge dem selv eller glæde venner og familie med smykkegaver.

 

Revideret 15.1.19
Ret til ændringer forbeholdes