FAQ

FAQ

Vi har her samlet svar på nogen af de spørgsmål der oftest rejser sig i forbindelse med at blive Uafhængig Partner med Svane & Lührs ApS

 

Svane & Lührs ApS’ baggrund:

Svane & Lührs ApS er etableret i Aarhus (Danmark) af Claus Svane i 1983. Du kan læse meget mere om virksomheden her: http://svane-luhrs.dk/smykker-siden-1983

 

Svane & Lührs ApS ejes i dag af:

Familien Lührs udgør i dag sammen med familien Skanderby ejerkredsen bag Svane & Lührs ApS. Michael Skanderby er også manden bag bl.a. it-selskabet Skanderby A/S. Michael Skanderby tilfører med sine mere end 30 års erfaring fra it-branchen, Svane & Lührs ApS ekspertisen inden for internethandel og fremtidssikrede edb-strukturer, som ellers kun meget store virksomheder har mulighed for at benytte sig af.

 

S&L, S&L NM, UP og Affiliates

For nem hedens skyld kalder vi nedenfor Svane & Lührs ApS for S&L og vi kalder Svane & Lührs ApS Network Marketing og Multi Level Marketing for S&L NM

Vi kalder vi har oversat den engelske betegnelse “Affiliate” til Uafhængig Partner.

 

Hvordan kommer smykkerne frem til mig?

Alle smykker sendes normalt direkte fra S&L’s lager til Kunden. Når Du som Uafhængig Partner bestiller til dig selv, sender vi til dig.

 

Har S&L NM noget med Pyramidespil at gøre?

Nej, intet!

Pyramidespil er typisk ”varm luft” der handler om at lokke tilmeldingsgebyr eller lignende pengeydelser fra folk.

Network Marketing og Multi Level Marketing handler dybest set om, at sælge varer på en enklere måde og derved springe fordyrende omkostninger og mellemled over.

 

Følg dette link og læs en strålende forklaring på den gode idé http://www.ivaerksaetteren.dk/flx/artikler/8/multi-level-marketing-familiens-sorte-faar-351/

 

Hvad er en Uafhængig Partner?

En Uafhængig Partner er en selvstændig erhvervsdrivende med eget CVR-nummer og altså ikke ansat hos Svane & Lührs ApS. Som Uafhængig Partner bliver Du en del af et fællesskab hvor vi hjælper hinanden med at opnå de bedste resultater.

 

Hvad koster det at komme med?

For at blive Uafhængig Partner med S&L skal Du købe et smykkesortiment. Vi kalder det en partnerkollektion. Partnerkollektionerne koster fra typisk fra kr. 2.995,- og kan sammensættes i serier og stile som passer til dine ønsker. Partnerkollektionen bruger Du når Du skal vise smykkerne frem og optage ordre. Det er din og Du kan i princippet gøre med den hvad Du vil.

 

Hvor mange penge kan jeg tjene?

Din indtjening afhænger helt af din arbejdsindsats. Du får provision af det Du sælger, så det betyder meget at bruge sin tid på ”de rigtige kundeemner”. Du finder sikkert også nogen der gerne vil sælge lige som Du selv gør. De kan også blive Uafhængige Partnere med S&L. Når Du etablerer kontakten, kommer den nye Uafhængige Partner i din ”Downline”. Du får bonus af dine Downlines salg. Og det er helt uden at der går noget fra de Uafhængige Partnere i din Downline!

 

Er der nogen binding?

Det eneste der binder os sammen, er passionen for smykker kombineret med gode indtjeningsmuligheder. Vi forstår ordet ”Uafhængig Partner” bogstaveligt.  Hvis Du på et tidspunkt får behov for at holde en pause, modtager Du fortsat bonus fra din Downlines omsætning i perioden frem til næste sæsons kollektion præsenteres. Hvis Du ikke længere har lyst eller tid til at være med, står det dig naturligvis frit for at sælge dine smykker, at bruge dem selv eller glæde venner og familie med smykkegaver.

Vi lancerer typisk 3-4 nyhedskollektioner om året. Og vi vil gøre alt for at Du finder det attraktivt at fortsætte partnerskabet med os. Kollektionerne introduceres ved partnerarrangementer hvor vores Uafhængige Partnere tegner sig for den eller de serier de ønsker. Derved ”signer man up” til næste sæson. Du har allerede kollektionstasken og har således bare brug for de nye smykker. Sæsonkollektionerne koster derfor også kun fra 995 kr.

 

Skal jeg være momsregistreret?

Om Du skal være momsregistreret afhænger af hvor meget Du omsætter for. Det kan Du læse meget mere om her:  https://ivaekst.dk/vaekst/0/0/4/2/skal-min-virksomhed-momsregistreres

Du kan med fordel sætte dig ind i reglerne om fradrag af fx telefon, internet, kørsel m.v.

 

Skal jeg betale SKAT af det jeg tjener?

Som Uafhængig Partner med S&L er Du selvstændig erhvervsdrivende og Du skal selv sørge for at afregne din skat.

Du kan med fordel sætte dig ind i reglerne om fradrag af fx telefon, internet, kørsel m.v.

 

Kan jeg blive Uafhængig Partner når jeg er arbejdsløs?

Du skal selvfølgelig sætte dig ind i reglerne på området. Denne artikel er god at læse https://ivaekst.dk/vaekst/0/4/1/2/virksomhed-som-bibeskaeftig og så bør Du forhøre dig i din A-kasse.

 

Kan jeg blive Uafhængig Partner uden at købe en kollektion?

Du kan ikke blive Uafhængig Partner uden at købe en kollektion, men du kan i stedet blive affiliate. På den måde kan du begynde at tjene provision med det samme. Du kan blot ikke lave dit eget team og får provision af det salg som dit team laver. Se mere her: https://partner.svane-luhrs.dk/affiliate/